Rood en groot

Dat is de trend van de reacties die ik de laatste dagen binnenkrijg op mijn soccernet-column.

Reaction soccernet Reaction soccernet

Ik blijf het wel aandoenlijk vinden dat ze denken dat ik in direct contact sta met de spelers of zelfs Sir Alex Ferguson himself ben 😀

Het zal meteen ook mijn laatste post over soccernet worden, vermits ik ermee ophoud. Was allemaal heel leuk enzo, maar ik ben niet de gigafan die minstens elke week een post schrijft en ik was het wel een beetje beu eigenlijk ook. Geïnteresseerden om mijn opvolger te worden kunnen zich hier kandidaat stellen 😉

2 Responses to “Rood en groot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.