Time for lift-off

Bon, ik heb hem een tijdje geleden al online gezet, lang liggen knoeien om alle posts er terug in te krijgen, achter de schermen het ding naar mijn goesting geconfigureerd en verschillende lay-outs geprobeerd.

Als je in het archief gaat zoeken, zal je merken dat er nog iets mankeert … de oude posts staan er dan wel terug, de foto’s (nog) niet. Want ja, die zitten natuurlijk niet mee in de database, ze zijn wel geüpload omdat ik ze nog allemaal heb staan (mapjes zijn handig *wink* *wink*), maar hier en daar blijken er te mankeren én, vervelender, de URL klopt niet. Gevolg, dat wordt manueel aanpassen vrees ik … that will be a lovely evening tonight. Het kan ook wel via een of ander batchscriptje ongetwijfeld, maar daar zou ik meer tijd insteken dan het voor die enkele tientallen foto’s te doen.

Voorlopig ben ik best tevreden van deze lay-out, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd. Ik ga nog wel eens op zoek, alé, tenzij alleman hier laaiend enthousiast over is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + ten =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.