Het Journaal

Weet u het nog? Het is bijna een maand geleden: de VRT stoeft met zijn nieuwe redactie en kondigt apetrots aan dat het Journaal voortaan volledig digitaal tot stand komt. In het begin merk je het af en toe. Er komt een verkeerde reportage, er is geen geluid bij de reportage, je krijgt hetzelfde item twee keer achter elkaar, … kortom wat groeipijntjes.

Nu gok ik dat dé man die alles in goede banen moet leiden op vakantie is. De laatste dagen slopen er weer van die foutjes in de nieuwsuitzending, met als toppunt gisteren:

Het Journaal - Even geduld

Het ‘Even geduld’-beeld blijft een paar minuten mijn scherm sieren, waarna Wim De Vilder zich excuseert voor de technische storing. Om even later een verslag aan te kondigen waar het geluid bij ontbreekt.

Digitaal is de toekomst, maar blijkbaar nog niet het heden …

6 Responses to “Het Journaal”

  1. Oeioei is’t zo erg?! Ik krijg al schrik voor het moment dat ook de regionales in het digitale tijdperk gaan stappen. ‘t Zal nog spannend worden dan!

  2. Hehe, gisteren was’t weer van datte. Reporter ter plaatse had niet door dat er tegen hem gepraat werd, en keek nog es op zijn papieren en sprak wat met de man die een paraplu boven de reporter zijn hoofd hield. :p Ik kan ze ook geen vijf minuten alleen laten he… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.