Fini

Dat was het dan. Gisteren heb ik mijn laatste dag gedaan bij Eurosport, maar ik wil niet zeggen ‘voor altijd’, dat klinkt zo definitief en je weet nooit wat de toekomst in petto heeft. Eurosport is groot genoeg zodat als ik in de sector blijf, er sowieso nog wel mee in aanraking zal komen. En met veel plezier ook. Ik kan eerlijk zeggen dat er een geweldige sfeer op de redactie hangt, heel los, heel vriendelijk, maar tegelijkertijd heel gedreven en allesbehalve een 9-to-5 mentaliteit. Ik ben er ook bijna zeker van dat ik eenzelfde amperbestaande hiërarchie nooit meer zal meemaken. Iedereen gelijk, iedereen even belangrijk.

Eigenlijk was dit zowat de perfecte job voor mij, maar spijtig genoeg is ze in Parijs. Niet dat ik deze stad niet mooi vind ofzo, het is een van de knapste en interessantste steden ter wereld, maar ik zie mezelf hier niet voor lange tijd wonen. Eén specifieke reden kan ik daar niet voor geven – en eigenlijk ook niet meerdere kleine – it’s just a feeling.

4 Responses to “Fini”

 1. Nochtans is Parijs echt de stad waar ik altijd over zei dat ik er ooit wilde wonen…Al blijft Antwerpen té aantrekkelijk…
  En wat brengt de toekomst nu Ive?
  x

 2. Nu gaat ge toch nog wat verlof nemen zeker want dat is nu toch lang geleden.

  En dan ? op zoek naar een job ? Of gaat ge nog wat rondzwerven ?

  Wij hopen u zo spoedig mogelijk te zien.

 3. ‘k Heb er geen idee van of ik in Parijs zou willen wonen, heb daar nog maar één passage gehad. Het lijkt mij mooi, maar ik heb gehoord dat he twel erg duur is. En wat brengt de nabije toekomst nu voor jou?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.