Drôle

Zo nog eens een paar random observaties.

– overal kom je Nutella tegen. Een crêpe Nutella, een koffiekoek Nutella, een broodje Nutella. En overal is dat échte Nutella, in al die creperietjes en standjes zie je echt de grote potten Nutella staan. Dat die Fransen niet door hebben dat Nutella verre van de beste choco is die er bestaat …

– in het shopping center achter mijn hoek "La Vache Noire", loopt er constant een kerel met een micro rond. Dat is geen wannabe zanger ofzo, hij loopt de hele tijd langs de winkels om via de luidsprekers door het hele shopping center te vertellen wat er bij alle winkels in de etalage of in de aanbieding staat. En af en toe zegt hij "als u nu naar eetstandje X gaat, krijgt u dit of dat aan halve prijs" … waarop je dan verwacht dat er een hele meute naar dat eettentje stormt. Niet dus. De eerste voorwaarde voor een stormende meute is namelijk dat er genoeg volk aanwezig is om een meute te vormen, en dat is er nooit. Zelfs op een zaterdagnamiddag loop je daar nog praktisch in je eentje rond.

– een paar dagen geleden zat ik op de bus en ik had al meteen door dat de buschauffeur niet meteen de meest ervaren was. Bij een bocht reed hij steevast over het trottoir en als hij moest stoppen was dat altijd met een geweldige schok. En jawel, bij een van de bushokjes stopte hij wat te dicht bij het hokje en … zorgde ervoor dat het dak op de grond viel, net naast het hoofd van enkele mensen die er in stonden te wachten. Brokkenpiloot dus.

One Response to “Drôle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + twenty =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.