Vet lang

Zonet vond ik deze reactie terug in mijn mailbox, uiteraard op een geweigerde sollicitatie:

srry hoor maar jullie hebbn egt geen goed nieuws en bericht 2 is vet lang je bent gwn jaloers !! zeg maar als ik wel mag IK BEN DE BESTE

Ik zal de berichtjes die de jongeheer in kwestie meestuurde er eventjes bijvoegen:

Mateja Kezman (oud psv”er) prikte er weer 2 goals bij.
Na zijn knie blessure is hij echt heel goed gaan presteren.
uit 5 westrijden scoorde hij 9x

beker tegen Alanyaspor 4x …Sivasspor 2x..Galatasaray niet ..tegen Genclerbirligi Oftasspor 1x en tegen Caykur rizespor 2x

hij is helemaal weer de oude. woensdag moet Fenerbahce het opnemen in de Champions league tegen Sevilla..

Dat behoeft geen commentaar neem ik aan. Nummer twee:

Santos dekt zich in tegen een snel vertrek van Neymar. De net zestien jaar geworden aanvaller, die nog geen minuut in het eerste elftal speelde, tekent een contract tot 31 december 2011.

Die verbintenis kan ook nog eens automatisch met vier jaar worden verlengd door de Braziliaanse club. Bijkomend gevolg is dat het grote talent vijftig miljoen euro kost voor geïnteresseerde clubs uit het buitenland.

De afkoopsom is een nationaal record. Nooit eerder hing er zo’n fors prijskaartje aan een Braziliaan uit de nationale competitie, ongeacht diens leeftijd.

Neymar wordt in Brazilië gezien als de nieuwe Robinho, de Braziliaanse international die op jonge leeftijd doorbrak bij Santos en tegenwoordig uitkomt voor Real Madrid.

De Spaanse topclub trok ook al aan De Koning van de Dribbels, zoals Neymar liefkozend wordt genoemd. Neymar was al eens op uitnodiging van Real op bezoek in Bernabéu, maar Santos wist hem tot nog toe te behouden.

Emerson Leão, de coach van Santos, wil het debuut van Neymar niet overhaasten. ‘Neymar is een speler die bezig is zich te ontwikkelen. Hij is nog erg jong. Het is niet verstandig als hij stappen overslaat, dat kan zijn groei belemmeren.’

Barcelona,Milan,liverpool,chelsea,en lyon Willen hem in de zomervakantie al aantrekken.

"Nou, dat is toch helemaal niet zo slecht?", hoor ik iedereen nu denken. Inderdaad, het is dan ook rechtstreeks gekopieerd van Voetbal International. Merk op dat de laatste zin een beetje uit de toon valt, die stond er dan ook niet bij op de VI-site.

6 Responses to “Vet lang”

  1. Die kerel moet echt zo hard zo’n Local-in-the-old-days-fooraap zijn he. Met zo’n gore vetkuif die temidden van zijn hoofd begint en tot halverwege zijn ogen hangt. En een diamantje in zijn oor. En op witte sportsloefkes en met een witte ceintuur. Geen twijfel mogelijk.
    JE BENT GWN JALOERS, IVE! JALOERS!

  2. Dreige-mails (boy that looks weird) heb ik al gehad hoor. Maar ik betwijfel dat ze de moeite gaan doen om geld uit te geven om me uit te maken. 😉

  3. “Dreige-mails”… Ik heb er even op zitten kijken voor ik snapte wat er precies stond. :p Ik dacht al dat je echt vet gek geworden was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + fifteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.