De stage

Morgen begint, zoals voor de meeste van mijn klasgenootjes, de stageperiode. Ondergetekende gaat de komende twee maanden de sportredactie van Het Belang van Limburg met zijn aanwezigheid verblijden. Het is natuurlijk niet bij de deur, maar daar kan ik tenminste doen wat ik graag doe. Bij de GvA had ik bijvoorbeeld ook aan de slag gekund, maar ik ben niet zo’n lokaalnieuwsmens. Politiek, buitenland en zelfs economie (al is mijn achtergrond daar niet goed genoeg voor) had ik nog wel graag willen doen, maar regio, mwoah.

Naar goede gewoonte kan ik me niet echt zenuwachtig maken, ik ben eerder nieuwsgierig naar hoe het gaat zijn. Het werken en schrijven zal allemaal wel loslopen neem ik aan en de – weinige – contacten met de stagemeneer (MG) en de sportchef (BB) waren tot hiertoe heel positief. Het enige waar ik misschien een beetje nerveus over ben, is er geraken. Ik ben er namelijk nog nooit geweest, dus ik weet niet eens waar de redactie precies is. Maar ach, ik heb de laatste tijd genoeg padvinder gespeeld. 😉

Dus bij deze, veel plezier, weinig zenuwen en veel succes gewenst aan de medestudentjes. Go kick some journalistic butt.

3 Responses to “De stage”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.