De Grote Oversteek

Daarnet verzeilde ik op de tv-blog van De Standaard, waar de mediajournalisten hun kijk geven op het huidige tv-landschap. Nieuw tv-seizoen = nieuw kanonnenvlees. De meeste nieuwe programma’s worden – volledig terecht overigens – met de grond gelijkgemaakt, maar het is natuurlijk een blog, dus kunnen de mensen reageren en dat is niet altijd even positief. Onder de recensie van De Grote Oversteek vinden we volgend schrijfsel terug, als antwoord op eerdere reacties.

Ik ben er een persentage van (zoon van het gezin met de krantenwinkel)
en ik zou even willen reageren op die slechte commentaar. Wij hebben dus degelijk wel een week zonder vrouwen geleeft en niks maar dan ook geen opdrachten gekregen. het is nog eens echte reality eens iets anders dan boer zoekt vrouw wat denk ik rita vandermeersch naar kijk (u commentaar is ronduit slecht u heeft volgens mij genoeg iq om heeft om naar plop tekijken)
en sorry dat ik zo grof ben maar wij hebben daar echt veel energie en tijd ingestoken u mag dat gerust weten vind ik! maar u heeft natuurlijk ook recht om een mening tegeven maar bij jullie komt het over van de poletiek heeft het gespondsert het zal wel scecht zijn kan er mij jammer genoeg nog niet in. vriendelijke groet en tot in de volgende aflevering!

 Sander op 7 september 2007 om 19:58

Ik weet niet hoe oud de jongen is (iemand?), maar hij maakt in ieder geval geen goede reclame voor de scholen in Lafelt en omstreken. Ik zou Sander willen aanraden om maar niet meer te reageren en zelf nog even een Ploppertje te blijven.

3 Responses to “De Grote Oversteek”

  1. Ik vind dat het een triestig programma is. Onder het mom van een ‘groot sociologisch experiment’ is het gewoon niets meer dan een veredelde versie van het al even debiele VTM-programma ‘De nieuwe mama’. Ik dacht dat de openbare omroep toch garant stond voor net iets meer kwaliteit. Niet dus, ik heb me weeral vergist. Ik stel me hoe langer hoe meer de vraag of er tegenwoordig op Eén eigenlijk nog wel veel programma’s zijn die het VTM-niveau overstijgen. Ik vrees ervoor…

  2. Laat de één maar een ploppertje blijven, maar met of zonder fouten, hij wil gewoon aangeven dat je een programma na 1/8 alfeveringen niet kunt afschieten. Tenzij je jezelf zo goed waant in het maken van beoordelingen, maar …. Dus we spreken mekaar nogmaals binnen enkele weken.
    Misschien de criticasters gelijk, misschien plop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.