Carlisle United – Millwall

Ticket

Daarstraks naar Carlisle United – Millwall geweest. In het stadion is het vrij rustig gebleven, Millwall heeft de gevaarlijkste hooligans van heel Engeland, al zijn er wel twee twaalfjarigen afgevoerd die wat gegooid hadden.

Stadion

Maar de rest van de namiddag = binnenblijven. Momenteel speelt Engeland en die mannen zijn hier gebleven om de match te zien. Hier en daar wat geruchten opgevangen dat de thuissupporters ze gingen ‘verwelkomen‘.

Millwall-fans

Spijtig genoeg verloor de thuisploeg met 1-2, toch een lichte domper op de feestvreugde. Twee monumentale blunders in de defensie, een gemiste penalty en een keer op de paal van Carlisle en twee prachtsaves van Lenny Pidgeley, de Millwall-keeper. Carlisle had dus wel een gelijkspel verdiend. Veel meer ook niet, want het regende slechte passes, verkeerde beslissingen en trage reacties. Vooral de defensie had geen antwoord op de snelheid van de Millwall-aanvallers.

Fans

Er waren 8.413 toeschouwers op Brunton Park trouwens, niet bepaald slecht voor een derdeklasser. In België kan ruim de helft van de eersteklassers daar enkel van dromen. En je moet niet denken dat het hier veel goedkoper is, wel integendeel. De gemiddelde prijs is zowat 18 pond voor een volwassene. Met mijn studentenkaart mocht ik voor 7 pond (±10,5 euro) binnen op The Paddock, al moet je dat wel weten. Het staat nergens op de site vermeld dat er een studententarief is, de linkeballen.

Find the odd one out
Wat klopt er niet aan dit plaatje met cheerleaders? En dan bedoel ik niet de man in grijze training achterin

Toevoeging 08/10: de cheerleaders zijn niet zomaar de eerste de beste, zoals Rikea poneert. Ze kwamen net terug van een trip naar Blackpool en hebben onlangs nog meegedaan aan een cheerleadingcompetitie in Las Vegas. (of dat zei de stadionomroeper toch)

5 Responses to “Carlisle United – Millwall”

  1. Update Rikea: Aha! Dat wist ik niet. Ik ga natuurlijk alleen maar af op de foto. En daar zie ik bijeengeharkte kinnekes van verschillende leeftijden. 😀

  2. Wat het natuurlijk ook zijn. De stadionomroeper moet toch iets te zeggen hebben ipv "here are the kids of our board members, dancing a bit silly (and very badly)" 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.