Weet je

dat men zegt "eens je een job hebt, vind je er plots zoveel makkelijker een nieuwe … of een tweede"? Blijkt dat nog waar te zijn ook seg.

Twee weken geleden vrijdag kreeg ik onverwachts een telefoontje "Hey Ive, met H van De Morgen. We hebben je gegevens van een sollicitatie bij HLN voor eindredacteur sport. Ben je geïnteresseerd om die functie bij ons te vervullen op zondagen? We zitten namelijk nogal krap en hebben iemand extra nodig." … "Well sure."

Uiteraard geven ze je het niet zomaar en moest ik nog eerst een test doen, waar ik op vrijdag een antwoord op zou krijgen. Vrijdag kwam … en ging. Maandag kwam en toen was er toch dat telefoontje "Hey Ive, kan je deze zondag beginnen?"

Eigenlijk wist ik het al na het gesprek hoor. Toen de woorden vielen "we zijn net met een nieuw systeem bezig", kon het niet meer mislopen. Lees mijn posts van weleer er maar op na, toen ik bij Het Belang mijn stage begon waren ze net overgestapt op DTI en bij mijn passage bij Eurosport was het ook van dat. Niet enkel een nieuw systeem, maar zelfs de volledige switch van analoog naar digitaal. Ik luid vernieuwing in, blijkbaar.

2 Responses to “Weet je”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.