Semana Santa

Nee, mijn titel wil niet zeggen "kerstmanweek", het is deze week, die van Schortelwoensdag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Paaszaterdag en Pasen, ofte de Goede Week.

Als u nu jaloers bent en zegt "ik heb gewoon school deze week hoor!", tsja, dat klopt, tenzij u zelfs de brug maakt voor WD en GV. Maar daarna volgen twee weken paasvakantie. Wel die hebben wij hier niet. Zelfs geen Paasmaandag. En krokusverlof hebben we ook al niet gehad! Onze laatste vakantie was met kerstmis, de volgende waarschijnlijk – al is dat niet zeker – in mei en nadien volgt er zelfs geen zomervakantie, want van ergens tussen half mei en eind augustus hebben we drie maanden stage. Who’s best of now eej?

De voorbije week? Tsja, de geschiedenis, het heden en de toekomst van het internet in al zijn facetten. Op zich niet oninteressant, maar ik kan niet zeggen dat ik veel nieuwe dingen heb gehoord.

Gelukkig hebben we nog eens iemand die fatsoenlijk Engels spreekt, met name Paul Martin. Een Amerikaan uit Seattle, Washington, die eruit ziet zoals een Amerikaan er hoort uit te zien. Inderdaad ja, je staart de hele tijd gebiologeerd naar dat knopje van zijn hemd zo ergens ter hoogte van zijn buikje. Houdt ie het of houdt ie het niet? The bets are open.

6 Responses to “Semana Santa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + seventeen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.