Roger Hammond

Ik krijg het een beetje van onze Roger. Maandag om 11 uur telefoneer ik hem voor een afspraak:
"Tuurlijk wil ik een interview doen, waar moet dat plaatsvinden?"
"Euhm, waar voor u het beste past zeker?"
"Ah ok, kom maar naar mij thuis. Mijn adres is wat te moeilijk om door de telefoon te zeggen, ik zal het doormailen. Je e-mailadres heb ik."
"Great thanks!"

‘s Avonds rond 23u30 na de training open ik mijn outlook, geen mail van Mr. Hammond. Dinsdagmiddag, geen mail. Rond een uur of drie stuur ik hem een berichtje: "Vergeet zeker niet om je adres door te mailen voor ons interview morgen. Dat gaat toch nog steeds door?" Vol spanning open ik na school mijn mailbox … geen mail. We schrijven 1u17 en een laatste wanhopige blik in de mailbox: niets.

De volgende ochtend, denkende "hij is misschien vroeg uit zijn bed gekropen", kijk ik opnieuw … met hetzelfde resultaat. Na de workshop foto bel ik naar hem: voice mail. Ik spreek iets in "Het gaat toch nog zeker door? En ik denk dat ik je adres gevonden heb, is het dit: … ?" Nu 2 uur later, nog steeds geen terugbelletje, berichtje of mail.

Na de les research (waar zitten jullie trouwens allemaal beste groepsleden, Julian en Marijke niet te na gesproken?) bel ik hem nog eens. Krijg ik dan geen antwoord, dan zal het niets worden. Tot voorbij Brussel rijden om voor een verkeerde of gesloten deur te staan, is niet echt een optie denk ik zo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.