Nerves, Where Art Thou?

Believe it or not, maar de stress is er nog steeds niet. Ok, een beetje zenuwen zijn er wel (vooral omdat pc’s in orde maken toch altijd meer tijd inneemt dan je denkt), maar de muren oplopen is er vooralsnog niet bij. Dat ondanks dat ik vandaag nog alles moet inpakken (of wat had je gedacht?) en nog de weg moet zoeken naar het vliegveld enzo.

Nu, het inpakken is op zich niet zo moeilijk. Het zonnetje ga ik toch niet tegemoet, dus echte zomerkleren moet ik niet in mijn koffer steken. Als ik het voor het weer deed, was ik wel richting Italië of Zuid-Frankrijk getrokken. Maar inpakken voor vier maanden en niets mogen vergeten, je gaat nu eenmaal niet ff snel op en neer, is toch een uitdaging. Die nog vergroot wordt door het feit dat ik aan maximum 30kg (handbagage incluis) mag komen, waarvan een kilo of 7 sowieso al op gaat aan laptop en toebehoren. Of het lukt, zullen we straks wel zien. We zullen eens aan Operatie Inpak beginnen.

Bij de weg, denk jij *points right at you* nog aan iets dat ik zeker niet mag vergeten? Aarzel vooral niet om het hieronder te melden.

One Response to “Nerves, Where Art Thou?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.