Miracles Do Happen, of toch bijna

Help! Ik word een voorbeeldige student. Voor het eerst in jaaaaaren heb ik een taak te vroeg af. En niet een beetje te vroeg, ze moet pas maandagmiddag binnen en ze was deze middag al af. It feels … unnatural.

Mensen die mij kennen weten dat ik van deadlines hou, I thrive on them. Bijgevolg is het gros van mijn opdrachten niet veel langer dan een uur voor de deadline klaar. Niets zo leuk als de stress om te zien of je er gaat geraken of niet. Especially because I always do.

Ik had hier nog willen bijschrijven dat de taak niet enkel af is, maar ook al ingeleverd. Dat was echter buiten het feit gerekend dat ik niet in de newsroom kon en dus ook niets kon afprinten. De trip naar school was dus tevergeefs, maar ach, zo erg was dat nu ook weer niet. Ik liep namelijk onder deze hemel:

Clouds

lekker droog en een leuk zonnetje. Nu ja, schrap dat lekker droog en leg mij eens uit hoe uit dat soort wolken regen valt. Cause I would sure like to know.

2 Responses to “Miracles Do Happen, of toch bijna”

  1. Vervelen? Helemaal niet. Ik denk vooral omdat het een taak was die me echt interesseerde en een die ik met veel plezier gedaan heb. Ik had gerust een pak meer kunnen schrijven dan het voorgeschreven aantal woorden.

    En voor de rest werk ik nog genoeg met deadlines voor allerlei internetactiviteiten, don’t worry, ik zal het niet verleren 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.