Kwik-E-Mart

Eergisteren is de The Simpsons-film in de zalen verschenen. Om eerlijk te zijn, ik heb er een beetje schrik van. Is een serie die normaal 20 tot 23 minuten duurt, te vertalen naar een film van anderhalf uur? Ik kan het alleen maar hopen en zal een van de komende weken wel eens langs de cinema gaan. Voor mij hoeft het zelfs geen dijenkletser te zijn, zolang het maar geen afgang betekent voor de The Simpsons-franchise. Gelukkig zijn tot hiertoe de reacties allemaal heel positief.

Dat de marketingmachine volop draait is geen geheim. Bij het debuut van David Beckham bij de LA Galaxy in een oefenwedstrijdje tegen Chelsea, zaten ze als aandachtig toeschouwer in hun zetel langs de kant. Entertainment Weekly bracht zijn magazine uit met vier verschillende covers, een van de leukste dingen vind ik de real life Kwik-E-Marts en als je wat tijd hebt, bekijk dan zeker de filmpjes van de verschillende Springfields. Verder ga ik er mijn tijd niet in steken om alles op te sommen, want Rohit Bhargava is zo vriendelijk geweest om die moeite al te doen op zijn blog.

4 Responses to “Kwik-E-Mart”

  1. Ik zag de film de eerste dag om 13u. =) …een zag dat het goed was! Mits een beetje open geest en met in het achterhoofd de barslechte scenario’s van seizoen 16 & 17 is deze film weer Simpsons-als-vanouds. Het is duidelijk dat alleen de kroonraad van Simpsons-scenaristen en producers mee aan het script heeft gewerkt. Af en toe een zalig moment waarbij de hele zaal platligt (vooral pubers uiteraard) en af en toe een dipje, maar ach hoe gaat dat bij animatiefilms van 1u23. De moeite waard!! Zeker als fan.

  2. overrated! Niet zo goed! Ratatouille is beter. Stukken beter. Briljant. Ik wil hem nog eens zien. En nog eens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.