Hmm,

weeral een aantal dagen geleden dat ik hier iets gepost heb. Time flies when you’re having fun. *kuch* Nee, eigenlijk gewoon omdat ik niets te vertellen heb. De laatste dagen heb ik min of meer niets gedaan, vanaf morgen weer eens stilletjes wat beginnen doen voor school. Bijvoorbeeld nog eens een blogje schrijven voor MultiMedia – niet dat het veel zin heeft als Tony ze niet online smijt, maar kom – en eens nagaan of we verwacht worden iets te doen voor The Informer, want sja, zolang er geen definitief design is kan ik niet veel doen natuurlijk. I have this sneaking suspicion dat ik na de vakantie veel op school ga mogen vertoeven om dat ding af te krijgen.

Wat gaan we deze vakantie nog doen? Nog enkele stadsbezoekjes. Newcastle, Manchester en Glasgow staan op het lijstje, of ik ze ook alledrie ga doen weet ik nog niet, maar het zou toch moeten lukken eigenlijk.

Wat heb ik dan gedaan op kerstmis? Concertjes gekeken op YouTube, Queen at Live Aid en Queen Live at Wembley om precies te zijn. Zo maken ze ze toch ni meer he meneer.

3 Responses to “Hmm,”

  1. Not true, gisteren was je niet meer vervormd.

    (hehe, ik vraag me af wat voor ziekte de mensen die de achtergrond niet kennen nu denken dat je hebt :p)

    En Mafel, het gebeurt niet dikwijls dat onze muzieksmaak overeenkomt, but, yes they do.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.