Happy New Year

enzo aan iedereen. In de bestaansgeschiedenis van deze blog werd dat steevast gevolgd door: "Bespaart me, zeker vanaf hier, weer een hele hoop geld aan berichtjes.", maar voor het eerst in drie jaar vierde ik het nog eens in good old Antwerp. Die berichtjesbesparing uit zich nu vooral in het enkel antwoorden op mensen waar ik al een tijdje niets meer van gehoord had, de rest zeg ik het zo wel eens.

Mijn goede voornemens voor 2009 vroeg u? Dezelfde als vorig jaar, stoppen met roken, minder drinken en die extra kilo’s er af krijgen. Maar in tegenstelling tot de voorbije jaren waag ik me deze keer ook aan echte voornemens:
  1. rijbewijs halen
  2. werk vinden
  3. appartement vinden
Een niet 3 op 3 will be a bitter disappointment.
 
(En ja, ik weet dat het hier een hele tijd stil is geweest, maar een werkloze, thuiszittende mens heeft nu eenmaal niet zoveel te vertellen, dus dan schiet het weinige vertellenswaard er ook bij in. There will be more in the near future.)

7 Responses to “Happy New Year”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + seventeen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.