Nu ik hier alleen ben eens gebruik gemaakt van de kans om ongestoord foto’s te trekken van een opgeruimd appartement. Dus bij deze, welkom in mijn nederige woonst.

Calle de Eusebio Moran 23
Langs de buitenkant. De zwarte deur is onze ingang, het appartement is op het derde boven kapper Emma. Vergis je niet, het derde is niet waar de fiets op het balkon staat. Er is namelijk een tussenverdieping waar geen balkon is, vlak boven Emma.

Trappen
Via deze trappen – er is geen lift – kom je uit op

Voordeur tercero
tadaaa, onze voordeur. Ga je daardoor, zie je

Inkomhal
ons geweldig prachtige inkomhal. Een kwartdraai naar rechts levert je volgend zicht op:

Deurenhal
De goede teller telt vijf deuren. Eerste rechts: living, tweede rechts: kamer Alberto en Jalo, recht voor: keuken, eerste links: mijn kamer, tweede links: badkamer. Laten we de eerste links binnengaan.

Mijn kamer
Sja, groter is het dus niet. Afmeting? Ongeveer 3 op 2. Ik heb kleinere koten bezocht die een pak meer kostten. Bovendien heb ik een prachtig uitzicht:

Binnenkoer
De binnenkoer dus, van meerdere appartementsgebouwen. Op naar de tweede deur links.

Badkamer
Onze kingsize badkamer. Nee, achter de deur is geen grote verborgen ruimte met een gigantisch bad, WYSIWYG. De deur recht voor dan maar, die – zoals u zich ongetwijfeld herinnert – naar de keuken leidde.

Keuken
Bijna exact even groot als de badkamer, al is er gelukkig nog wel een ijskast rechts van mij die hier niet te zien is. In de achtergrond ziet u nog een deur. Die geeft toegang tot het dichtgemaakte achterbalkon dat nu

Waskot
een waskot is. Van de tweede deur rechts kan ik uiteraard geen foto’s tonen, dus wandelen we maar ineens naar de eerste deur rechts.

Living
Living, eetkamer én salon in één. Compact is het in ieder geval wel. Nu denkt de oplettende volger van mijn blog: “Heh? Er was toch nog een Italiaan ook? Waar huist die? Op het terras ofzo?” Wel nee, in het hoekje rechts – niet zichtbaar op deze foto – is nog een deur. Gelukkig is Mauro niet van de diksten, want veel plaats is er niet tussen de tafel en het rek om aan zijn deur te geraken.

Zo, dat was de rondleiding. Wat zegt u? U wil nog even het uitzicht zien van op het terras? Geen probleem. Zo ziet het terras zelf eruit:

Terras
Ons geweldig mooie terras, al had ik het misschien beter in de andere richting getrokken:

Terras
Toch een ietsje flatterender, nietwaar? Daar aan de zijkant ziet u het zicht naar links al piepen, en dat is hier

Calle de Eusebio Moran
in volle glorie te bezien. Naar rechts is er natuurlijk ook een zicht, maar dat is iets minder.

Calle de Eusebio Moran
Gewoon een lange straat dus. Al ziet u al wel een stukje van Parque Opañel.

Parque Opañel
Dat parkje huist een speeltuintje voor klein mannen en door de kale bomen ziet u een voetbal/basketplein voor de iets oudere jeugd. Altijd ambiance hier dus. We sluiten af met het meest dominante zicht vanop het balkon.

Parroquia Santa Catalina Laboure
De Parroquia Santa Catalina Laboure. Een toch wel modern kerkgebouw.

5 Responses to “”

  1. Ni veel plaats, maar alle gerief (behalve een droogkast), blauwe lucht, zon en een parkske vlak bij om te joggen of een balleke te gooien, toch ni slecht zou ik zeggen….. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.