A good old rut

Trouwens, nog iets dat niet veranderd is. Ik zet mijn tv zo rond een uur of zes op VT4 en wat zie ik? 8 Simple Rules for Dating, comme toujours. Daarna volgen Grounded for Life (repeat tienendertig), The Simpsons (repeat twaalfendertig), According to Jim (nieuwe aflevering, denk ik) en Friends (repeat elfendertig). Ah, en blijkbaar is er ook serie nummer 562 van de The Block. In Hoegaarden of all places. Enkel Punk’D is nieuw in hun avondline-up denk ik en ze hebben blijkbaar ook weer midnightcomedy: It’s All Relative, nog nooit van gehoord, any good?

Op Kanaal Twee is het trouwens van hetzelfde laken een pak. Nog steeds Futurama, Dawson’s Creek (al was dat vroeger op VT4 zeker?), Home and Away, That 70’s Show en Dharma & Greg.

Toch fijn om te zien hoe innoverend onze Vlaamse zenders zijn, een mens is een jaar weg en hij kan zo weer in zijn oude, vertrouwde routine stappen. Geweldig!

One Response to “A good old rut”

  1. Oh, vreselijk vind ik het! Ik haat het, haat het, haat het! Al die herhalingen komen gewoon m’n strot uit! Net alsof er geen nieuwe series te vinden zijn… Nu ja, die zijn er wel, maar daar moeten we zo lang op wachten dat ze op de Nederlandse posten al aan de herhalingen zitten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.