The result

Sommige mensen begonnen zich al zorgen te maken dat deze blog een stille dood aan het sterven was, maar die kan ik geruststellen. Ik ga nog wel even door. Zoals ik in een vorige post zei vindt mijn stage plaats in Parijs en ondertussen weet ik dat die doorgaat van 19 mei tot 31 augustus. Iets langer dan de vooropgestelde drie maanden dus. Dat wil ik ook zeggen dat ik maar een weekje thuis zal zijn tussenin, dus mensen die me willen zien zullen me snel moeten boeken.

Ah ja, u wacht op het resultaat van de wedstrijd zeker? Er is wel degelijk een winnaar, al even zelfs. Maar ja weet je, soms komt het er gewoon niet van om te bloggen. Je hebt zoveel andere dingen te doen – een website maken en een reclamespot uit je duim zuigen en shooten bijvoorbeeld – dat andere dingen wat verwaarloosd worden.

Wie is de gelukkige? De persoon zelf weet het al een tijdje en de rest van de mij lezende populatie zal moeten terugkijken om die te achterhalen. Zo moeilijk was het trouwens niet om de juiste oplossing te vinden, er stond namelijk een tip in de originele post. Al valt die waarschijnlijk pas op nu je weet wat het juiste antwoord is:

Ive Beeckhans

5 Responses to “The result”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.