Happy New Year

enzo aan iedereen. In de bestaansgeschiedenis van deze blog werd dat steevast gevolgd door: "Bespaart me, zeker vanaf hier, weer een hele hoop geld aan berichtjes.", maar voor het eerst in drie jaar vierde ik het nog eens in good old Antwerp. Die berichtjesbesparing uit zich nu vooral in het enkel antwoorden op mensen waar ik al een tijdje niets meer van gehoord had, de rest zeg ik het zo wel eens.

Mijn goede voornemens voor 2009 vroeg u? Dezelfde als vorig jaar, stoppen met roken, minder drinken en die extra kilo’s er af krijgen. Maar in tegenstelling tot de voorbije jaren waag ik me deze keer ook aan echte voornemens:
  1. rijbewijs halen
  2. werk vinden
  3. appartement vinden
Een niet 3 op 3 will be a bitter disappointment.
 
(En ja, ik weet dat het hier een hele tijd stil is geweest, maar een werkloze, thuiszittende mens heeft nu eenmaal niet zoveel te vertellen, dus dan schiet het weinige vertellenswaard er ook bij in. There will be more in the near future.)
  1. Eindelijk nog eens een post!

  2. Blij je nog eens te lezen! 😉

  3. Blij nog eens iets van je te mogen lezen. Hopelijk gaan je wensen in vervulling en liefst zo spoedig mogelijk.

  4. Kom hier in de buurt wonen!;-)

  5. voor je voornemen om wat minder kilo’s mee te slepen, kan je misschien inspiratie halen uit het cursiefje dat ik vandaag postte.

  6. Mnah, dan zou je het op een of andere manier al wel vernomen hebben 😉

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 × three =