Month: April 2008

Ja,

ik weet het. Ik verwaarloos het hier. Met mij is alles tiptop, het weer is gewéldig, maar je wil niet geloven hoe druk ik het heb. Naast het feit dat ik nog drie dagen heb om mijn site af te krijgen, is ook het werk voor de commercial begonnen. Die heb ik in de vorige post al even vernoemd, maar later meer daarover.

Vrijdag hebben we daar van 9u tot 13u over vergaderd en dan ging het rechtstreeks – via metro en bus – naar de universiteit, zo’n 40 km van elkaar. En morgen – op een zondag ja – moet ik al om tien na zeven (7u10!) vertrekken omdat we bij de Madrid marathon gaan opnemen. Dus ik ga slapen, en wel nu.

Al geef ik nog even een foto mee. Wij allen tijdens de tour van het Santiago Bernabéu, die gevolgd werd door het ‘closing master dinner’ in het Real Café Bernabéu. Jawel ‘closing’, want binnen minder dan twee weken ben ik weer thuis. Voor een weekje toch.

Eurosport Master class 2007 - 2008

The result

Sommige mensen begonnen zich al zorgen te maken dat deze blog een stille dood aan het sterven was, maar die kan ik geruststellen. Ik ga nog wel even door. Zoals ik in een vorige post zei vindt mijn stage plaats in Parijs en ondertussen weet ik dat die doorgaat van 19 mei tot 31 augustus. Iets langer dan de vooropgestelde drie maanden dus. Dat wil ik ook zeggen dat ik maar een weekje thuis zal zijn tussenin, dus mensen die me willen zien zullen me snel moeten boeken.

Ah ja, u wacht op het resultaat van de wedstrijd zeker? Er is wel degelijk een winnaar, al even zelfs. Maar ja weet je, soms komt het er gewoon niet van om te bloggen. Je hebt zoveel andere dingen te doen – een website maken en een reclamespot uit je duim zuigen en shooten bijvoorbeeld – dat andere dingen wat verwaarloosd worden.

Wie is de gelukkige? De persoon zelf weet het al een tijdje en de rest van de mij lezende populatie zal moeten terugkijken om die te achterhalen. Zo moeilijk was het trouwens niet om de juiste oplossing te vinden, er stond namelijk een tip in de originele post. Al valt die waarschijnlijk pas op nu je weet wat het juiste antwoord is:

Ive Beeckhans

Juich ende vier …

… na amper vijf maanden hebben we onze studentenkaart gekregen … hebben die hansworsten hier mijn naam toch wel verkeerd geschreven zeker. Voor de verandering.

U mag raden wat er precies op mijn studentenkaart staat. Degene die met het juiste antwoord afkomt krijgt, euh, een weekendje Parijs in de zomer, all expenses paid buiten het vervoer heen en terug.

Dat weekendje Parijs is gemeend trouwens, want vandaag hebben we ook gehoord waar onze stage doorgaat. Zoals verwacht dus de Franse hoofdstad, en meer bepaald dit: "We are delighted to formally offer you a placement within the "International Programme Production" to cover the following events: EURO 2008, Tour de France and Olympic Games."

Give it your best shot zou ik zo zeggen.

Tot hiertoe heb ik al 13 verschillende mogelijkheden gekregen om mijn naam verkeerd te schrijven en … ik moet aan nog niemand een weekendje Parijs betalen. Sterker nog, er kwam zelfs niemand in de buurt. The bets are still open …

Fernando Alonso

Hiervoor zijn we tijdens ons project dus in de steek gelaten:

Kijk ook eens terug naar het vorige spotje en vergelijk seconde 30 van bovenstaande en seconde 31 van onderstaande:


Originele mens, die Richard Clayderman. 😀