Month: June 2007

Vakantie

Niet dat u het zal merken dankzij de hoge postfrequentie lately, maar vanaf straks zit ik voor een dag of vier aan de zee. En dat is best raar, want ik kan me eigenlijk al niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst onze Belgische kust met een bezoekje vereerd heb. Na veel gepeins en gepieker kom ik tot de conclusie dat het al zo’n jaar of vier geleden moet zijn.

Trouwens, omdat mijn punten gisteren – op het laatste nippertje – ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat ze toch nog op tijd gingen komen *kuchreutel* – – zijn toegekomen uit het verre Carlisle, ben ik vanaf woensdag officieel afgestudeerd. Moet ik daar nu blij om zijn?

Overschatting

Ze blijven toch schattig, die sollicitantjes. Deze jongen probeerde het al voor de vijfde keer, doorzettingsvermogen heeft ie dus wel. De berichtjes waren te kort, kinderachtig geschreven en niet vrij van fouten zoals gewoonlijk. De kers op de taart was echter de mededeling bij het kopje ‘Extra’, waar de sollicitant vrijblijvend nog iets kan toevoegen aan zijn sollicitatie.

Ik heb al eerder solicitatie gedaan bij u, maar werd afgekeurd, ik ben van mening dar ik nu ben gegroeit als redacteur.

Ik heb maar geantwoord dat ie nog rustig een tijdje door mag groeien.

Medieval

Sommige mensen zijn toch een beetje gek he.

Ridders die terugkeren van een middeleeuws slagveld

Middeleeuwse ridder op de terugtocht van het slagveld Middeleeuwse ridder die zich van zijn harnas ontdoet

Een middeleeuwse familie

Toffe marchandies hadden ze daar wel. Al lijkt mij echt werkende kruisbogen in een tentje verkopen toch lichtjes illegaal.